Servicii

Home > Sfaturi si consultanta

Sfaturi si servicii

Consultanta este pasiune

Suntem o echipă foarte motivată și convinsă de calitatea produselor noastre. Pentru noi, un nou proiect nu este doar o comandă, ci o responsabilitate. Scopul nostru este de a vă înfrumuseța casa și de a vă satisface pe deplin ca și client. Vă sfătuim în cel mai bun mod posibil, cu pasiune și experiență.

01. Inspecția la fața locului

Primul pas important în stabilirea unei oferte finale este vizita acasă pentru măsurători exacte, pentru a discuta dorințele dumneavoastră și pentru a verifica locația, astfel putând stabili exact ce sisteme se potrivesc.

02. Cunoștințe de specialitate

Experții noștri sunt alături de dumneavoastră când vine vorba de găsirea produsului potrivit cerințelor.

03. Persoana de contact

Pe toată durata proiectului aveți la dispoziție o persoană de contact care vă cunoaște dorințele și va fi bucuros să vă sfătuiască dacă aveți întrebări.

04. Toate dintr-o singură sursă

Veți primi de la noi un pachet complet, de la consultanță, producție, până la organizare și montaj, dumneavoastră doar ne puneți spațiul la dispoziție și vă puteți bucura de proiectul mult dorit.

vă Insoțim de la a la z

Info

Brainstorming comun

V-ați dori un acoperiș din sticlă pentru terasa dumneavoastră, sau poate un wintergarden sau un carport de aluminiu - dar nu știți cum să realizați acest lucru ? Nicio problemă, suntem aici pentru tine! Experții noștri vor veni la tine acasă și vor lucra cu tine pentru a găsi cea mai bună soluție

Info

vizualizarea ideii

Colegii noștri se vor ocupa și de schițele tehnice ale proiectului în format electronic

vizualizarea ideii

serviciul nostru

Info

Serviciul nostru

După finalizarea proiectului suntem în continuare lângă tine pentru eventuale nelămuriri. Doriți opțiune de umbrire laterala tip zip screen sau extinderea acoperișului? Așteptăm cu nerăbdare să vă sfătuim din nou.