Servicii

Home > Asamblare si constructie

Asamblare si constructie

Un serviciu, patru beneficii

Asamblăm terasa la locația dumneavoastră. Echipa noastră se ocupă de eliminarea deșeurilor de asamblare și de curățenia șantierului. De regulă, structura de aluminiu se montează într-o singură zi. O echipă formată din 2-3 angajați cu experiență va veni la dumneavoastră. Pentru proiecte mai mari, trimitem chiar și 2-3 echipe de montare.

01. Experți în construcții

Întrucât echipele noastre sunt formate din profesioniști pregătiți, vă putem oferi cea mai bună calitate posibilă. Acest lucru garantează precizie maximă, robustețe și durabilitate.

02. Execuție rapidă

Nu vrem să vă deranjăm mult timp – de aceea lucrăm rapid și curat. În mod normal, avem nevoie doar de o zi pentru asamblare.

03. Preț corect

Prețurile serviciilor noastre sunt corecte și transparente. Inițial oferim un preț estimativ, iar în urma măsurătorilor exacte veți primi oferta finală. 

04. Relaxare pentru tine

Noi ne ocupăm de terasă, tu te ocupi de distracția de după! Vom amenaja totul de la a la z într-o manieră relaxantă și profesionistă.

proces de instalare la fața locului

Info

Planificare și construcție

Dacă vă cunoaștem exact dimensiunile și cerințele, vom începe cu planificarea structurală a proiectului dumneavoastră. O întâlnire la fața locului pentru o discuție este de obicei utilă în acest sens. În cazul pereților izolați, de exemplu, sunt necesare găuri diferite decât în cazul celor neizolați. Experții noștri pot recunoaște și planifica cu ușurință acest lucru.

Info

Construcție și montaj

După construcția structurii, vă pregătim panourile de sticlă pentru transport și numim o echipă care să le asambleze la șantierul dumneavoastră. În principiu, este posibilă și livrarea fără montaj. Cu toate acestea, este recomandat ca o echipă profesionistă de montare.

constructie și montaj

curățenie și livrare

Info

Curățenie și livrare

După fiecare asamblare, curățăm și eliminăm orice reziduu de profil și lăsăm întotdeauna șantierul într-o stare ordonată. Apoi vom parcurge lucrarea împreună cu dvs. și vă vom oferi sfatul final. În cele din urmă, ne bucurăm doar că putem lăsa un client mulțumit și fericit în noua lui terasă.